GROTE BEURT

Grote onderhoudsbeurt? Vanaf € 295,-

Door periodiek een grote beurt uit te laten voeren zorgt u er voor dat uw auto optimaal blijft presteren. Hierdoor kunt u veilig de weg op. Tijdens een grote beurt controleren wij uw volledige auto op alle kleine en grote functies.

Grote onderhoudsbeurt?

  • Vanaf € 295,- (exclusief reparatiekosten en 5w30 olie).
  • Combineer de grote beurt met een APK keuring.
  • U kunt bij ons terecht voor alle automerken.
  • U kunt ons bellen voor vrijblijvend advies.

of bel naar 0318 – 510110

Wat doen wij tijdens een grote beurt

Tijdens een kleine beurt controleren wij niet alleen de remmen, stuurinrichting, verlichting, alle vloeistoffen, banden, verlichting, et cetera, maar kijken wij bijvoorbeeld ook naar de ophanging, fusees, leidingen, bodem, distributieriem en accu. Wilt u meer weten over een grote beurt? Bel naar 0318 – 510 110.

Wacht niet te lang met een grote beurt

Wij adviseren elke 2 jaar of na 30.000 km een grote beurt uit te laten voeren. Uiteindelijk kunt u zelf het beste bepalen of uw auto weer aan een grote beurt toe is. Uw rijstijl is namelijk van grote invloed op de slijtage van onderdelen.

Kosten grote beurt

De kosten van een grote beurt lopen zeer uiteen. Omdat wij uw volledige auto controleren is dit zeer arbeidsintensief. U bent al snel 250 euro kwijt voor alleen de controle. Daarnaast komen de kosten van eventuele reparaties er nog bij. Het lijkt veel geld, maar u bent duurder uit als u met pech langs de weg staat.

APK + grote beurt

Omdat veel van de aandachtspunten van een grote beurt overlappen met deze van een APK keuring adviseren wij deze tegelijk uit te laten voeren. Op deze manier bespaart u dubbele kosten en kunt u weer veilig de weg op.

Maak direct een afspraak
Bel 0318 – 510 110 of stuur ons een mailtje.

Ons adres
Nieuweweg-Noord 280C
3905 LX Veenendaal
Routebeschrijving

Onze klanten komen uit
Veenendaal, Ede, Ederveen, Renswoude, Scherpenzeel, Barneveld, Lunteren, Rhenen, Wageningen, Elst, Amerongen en een deel van de Betuwe.