Storingsdiagnose

Niks is vervelender dan de beruchte lampjes die gaan branden in uw dashboard. Het overgrote deel van de auto’s die nog op de weg rijden beschikken over erg veel elektronica. Daarmee wordt de kans op een storing ook steeds groter. Een storing hoeft niet altijd een voor de hand liggende oorzaak te hebben. Het is daarom belangrijk dat u een goede diagnose laat uitvoeren. U voorkomt hierdoor dat u zelf onnodig dingen gaat vervangen die niet nodig zijn of dat u meer schade aan uw auto toebrengt.

Storingsdiagnose? Maak direct een afspraak

  • Wij kunnen voor u ook de reparatie uitvoeren.
  • U kunt bij ons terecht voor alle automerken.
  • U kunt ons bellen voor vrijblijvend advies.

Maak gelijk een afspraak voor een storingsdiagnose of bel naar 0318 – 510 110.

Maak een afspraak

De storingsdiagnose

Elke foutmelding die uw auto heeft wordt opgeslagen in een computer. Met speciale apparatuur kunnen wij deze fouten uitlezen. Vervolgens kunnen wij kijken wat deze foutmeldingen betekenen. Afhankelijk van de foutmelding kunnen wij ter plekke de storing oplossen of met u een afspraak inplannen om op een later tijdstip de benodigde reparaties uit te laten voeren.

Ons kundig en speciaal opgeleid personeel helpt u hiermee weer veilig en storingsvrij de weg op!

Storingsdiagnose? Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op 0318 – 510 110 of maak rechtstreeks een afspraak via onze contactpagina.

Maak een afspraak