Sterreparatie

NIEUW! Sterreparatie

Nieuw! U kunt sinds kort ook bij ons terecht voor het laten repareren van sterretjes in uw voorruit. Het is verstandig om een sterretje in uw voorruit op tijd te laten repareren. Een sterretje kan namelijk al snel veranderen in een scheur. Wanneer uw voorruit is gescheurd moet de voorruit worden vervangen. Voorkom dus onnodige kosten! Het repareren van een sterretje is vaak al met een half uurtje klaar.

Sterreparatie Maak direct een afspraak

  • Voorkom extra schade aan uw voorruit.
  • U staat met een half uurtje alweer buiten.
  • U kunt bij ons terecht voor alle automerken.
  • U kunt ons bellen voor vrijblijvend advies.

Maak gelijk een afspraak of bel naar 0318 – 510 110.

Maak een afspraak

Waarom een sterretje laten repareren

Een sterretje lijkt op het oog vaak een onschuldige vorm van schade. Veel mensen zijn geneigd het sterretje te laten voor wat het is. Dat gevoel snappen wij wel. Waarom zou u iets laten repareren als het niet nodig is. Toch kan een sterretje in uw voorruit verstrekkende gevolgen hebben als u niet voorzichtig bent.

Een klein sterretje zorgt er voor dat uw voorruit minder sterk wordt. Dit betekent dat de voorruit niet optimaal zijn werk doet wanneer dit nodig is. Een ongeluk of zelfs een steentje kunnen er voor zorgen dat de ruit barst en u zelf letsel op loopt.

Ook kan uw auto afgekeurd worden tijdens de APK keuring. Laat daarom een sterretje tijdig repareren. U staat al met een half uurtje weer buiten.

Maak een afspraak