Garage Veenendaal: Kees van Nieuwamerongen, garage sinds 1996

Garage VeenendaalGarage Veenendaal of Ede gezocht? Autobedrijf Kees van Nieuwamerongen is al sinds 1996 hét adres voor klein- en groot onderhoud aan uw auto. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG. Toen wij startte in 1996 hadden wij een specialisatie in Citroën en Peugeot. Inmiddels is ons bedrijf goed doorgegroeid en kunt u ook voor andere automerken bij ons terecht.

Naast het onderhoud van uw auto, kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Reparaties / schadeherstel
  • APK
  • Diagnose / uitlezen van uw auto
  • Occasions

Garage Veenendaal: Service en onderhoud

Voor het juist onderhouden van uw auto dient u geholpen te worden door vakkundig personeel. Wij vertrouwen niet alleen op onze opleiding, maar ook op de vele jaren kennis die ons team gezamenlijk heeft. Wij combineren inzichten, vakkennis en moderne apparatuur om de best mogelijk diagnose te stellen voor uw auto. Doordat wij de juiste diagnose stellen voorkomt u onnodige reparatie kosten en kunt u weer veilig met uw auto de weg op. Indien wij verwachten dat wij de auto langere tijd in de werkplaats nodig hebben, zult u van ons vervangend vervoer krijgen.

Ligging garage Veenendaal

Onze garage is gevestigd in De Klomp, strak tegen Veenendaal aan. Pal aan de A12, tussen Arnhem en Utrecht, bij afslag Veenendaal West of afslag Veenendaal Rhenen. Dankzij onze centrale ligging kunt u ons gemakkelijk bereiken vanuit de omringende plaatsen. Denk aan Ede, Ederveen, Renswoude, Scherpenzeel, Barneveld en Lunteren. Ook vanuit Rhenen, Wageningen, Elst, Amerongen en een deel van de Betuwe hebben wij al klanten die wij mogen bedienen.

Neem contact met ons op

Wat wij met regelmaat van onze klanten krijgen te horen is dat zij ons zeer servicegericht, behulpzaam en vriendelijk vinden. Dat is iets waar wij trots op zijn en wat wij ook naar u willen uitstralen. Als u een afspraak wilt maken of wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, bel ons dan geheel vrijblijvend op 0318 – 510 110.