Garage Amerongen: Kees van Nieuwamerongen, garage sinds 1996

Garage AmerongenGarage Amerongen gezocht? Autobedrijf Kees van Nieuwamerongen is al sinds 1996 hét adres voor klein- en groot onderhoud aan uw auto. Naast het laten onderhouden van uw auto kunt u bij ons ook terecht voor diverse reparaties, APK keuring en occasions. Wij zijn een universeel autobedrijf.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Klein- en groot onderhoud
  • Reparaties / schadeherstel
  • APK
  • Diagnose / uitlezen van uw auto
  • Occasions

Garage Amerongen: Service en onderhoud

Wij willen de best mogelijke zorg voor uw auto. Daarom wordt u geholpen door vakkundig en speciaal opgeleid personeel. Met de nieuwste technieken en moderne apparatuur kunnen wij uw auto perfect diagnosticeren. Zorg ervoor dat uw auto veilig is voor op de weg. Mochten uw auto in onze werkplaats staan, maar moet u weg? Informeer even van tevoren of u een van onze leenauto’s mee kunt krijgen.

Ligging garage Amerongen

Onze garage is gevestigd in De Klomp, gemeente Ede op de grens van Veenendaal. Vanuit Amerongen bent u maximaal 20 minuten onderweg. U kunt het beste over Elst rijden richting Veenendaal. Daar vervolgt u de weg richting rondweg Oost. Als u de snelweg passeert bent u er al bijna.

Dankzij onze centrale ligging kunt u ons gemakkelijk bereiken vanuit de omringende plaatsen. Denk aan Veenendaal, Ede, Ederveen, Renswoude, Scherpenzeel, Barneveld en Lunteren. Ook vanuit Rhenen, Wageningen, Elst en een deel van de Betuwe hebben wij al klanten die wij mogen bedienen.

Neem contact met ons op

Wat wij met regelmaat van onze klanten krijgen te horen is dat zij ons zeer servicegericht, behulpzaam en vriendelijk vinden. Dat is iets waar wij trots op zijn en wat wij ook naar u willen uitstralen. Als u een afspraak wilt maken of wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, bel ons dan geheel vrijblijvend op 0318 – 510 110.