Autogarage Wageningen: Kees van Nieuwamerongen, garage sinds 1996

Autogarage WageningenAutogarage Wageningen of Ede gezocht? Autobedrijf Kees van Nieuwamerongen is al sinds 1996 hét adres voor klein- en groot onderhoud aan uw auto. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparaties, APK keuring en occasions. Van origine hebben wij een specialisatie in Citroën en Peugeot. Echter zijn wij inmiddels doorgegroeid en kunt u ook voor andere automerken bij ons terecht.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Klein- en groot onderhoud
  • Reparaties / schadeherstel
  • APK
  • Diagnose / uitlezen van uw auto
  • Occasions

Autogarage Wageningen: Service en onderhoud

Ons personeel is vakkundig en speciaal opgeleid. Wij passen een mooie combinatie van vakkennis en moderne apparatuur toe om de best mogelijk diagnose te stellen voor uw auto. Op deze manier voorkomt u onnodige kosten en weet u zeker dat u met uw auto weer veilig de weg op kunt. Indien wij verwachten dat wij de auto langere tijd in de werkplaats nodig hebben, zult u van ons vervangend vervoer krijgen.

Ligging autogarage Wageningen

Vanuit Wageningen is het ongeveer een kwartiertje rijden naar onze autogarage. Volg de doorgaande weg tussen Wageningen en Ede richting Ede. Rij de snelweg op richting Utrecht en pak de eerste afslag bij Veenendaal. Bovenaan de afrit gaat u links, bij de rotonde weer links en u rijdt zo richting onze garage.

Dankzij onze centrale ligging kunt u ons gemakkelijk bereiken vanuit de omringende plaatsen. Denk aan Veenendaal, Ede, Ederveen, Renswoude, Scherpenzeel, Barneveld en Lunteren. Ook vanuit Rhenen, Elst, Amerongen en een deel van de Betuwe hebben wij al klanten die wij mogen bedienen.

Neem contact met ons op

Wat wij met regelmaat van onze klanten krijgen te horen is dat zij ons zeer servicegericht, behulpzaam en vriendelijk vinden. Dat is iets waar wij trots op zijn en wat wij ook naar u willen uitstralen. Als u een afspraak wilt maken of wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, bel ons dan geheel vrijblijvend op 0318 – 510 110.