Wij zijn gesloten van 2 tot 13 september

Airco onderhoud

Airco onderhoud is al mogelijk vanaf € 24,95

De airco is een essentieel onderdeel voor de leefbaarheid in uw auto. In de zomer zorgt de airco voor verkoeling en in de winter zorgt de airco ervoor dat u uw ramen niet zullen beslaan. Wanneer u de airco niet goed zult onderhouden ontstaat er een kans dat er vervelende geurtjes door de auto worden geblazen wanneer u de airco gebruikt. Airco onderhoud zorgt ervoor dat u uw airco optimaal kunt blijven gebruiken.

Airco onderhoud? Maak direct een afspraak

  • Airco onderhoud is al mogelijk vanaf € 24,95
  • Controle, simpele reiniging en een uitgebreide reiniging mogelijk.
  • U kunt bij ons terecht voor alle automerken.
  • U kunt ons bellen voor vrijblijvend advies.

Maak gelijk een afspraak of bel naar 0318 – 510 110.

Maak een afspraak

Onderhoudsbeurt van uw airco

U kunt bij ons terecht voor:

1) Simpele controle van uw airco

Laat een simpele controle door ons uitvoeren. Wij kijken of uw airco gereinigd moet worden.

2) Simpele reiniging

Met een simpele reiniging zetten wij uw auto aan met een draaiende motor en openen wij een speciale fles met spray. Deze spray zetten we in uw auto, we zetten vervolgens de airco op recirculatie en laten de auto ongeveer 20 minuten draaien. Deze reinigingsspray trekt hierdoor door het volledige kanaal heen en verwijderd eventuele aanslag. U zult merken dat uw auto minder vochtig aan voelt en dat de lucht die uit uw airco wordt geblazen weer een stuk frisser ruikt. Een simpele reiniging kost € 24,95.

3) Uitgebreide reiniging

Met de uitgebreide reinig zullen wij naast het reinigen van uw airco ook het koudemiddel van uw airco en uw interieurfilter vervangen.

Airco onderhoud? Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op 0318 – 510 110 of maak rechtstreeks een afspraak via onze contactpagina.

Maak een afspraak