APK Ede bij Autobedrijf Kees van Nieuwamerongen

APK EdeAPK Ede: woont u in Ede, Veenendaal of omgeving en moet uw auto weer een APK keuring krijgen? Autobedrijf Kees van Nieuwamerongen is al sinds 1996 erkend APK-keurbedrijf. Wij hebben inmiddels met plezier al duizenden APK keuringen gedaan. Uw auto krijgt de best mogelijke diagnose, uitgevoerd door ons vakkundig en goed opgeleide personeel. Wij beschikken over de allernieuwste apparatuur en technieken om de keuring te doen. Is uw auto APK afkeur? Geen probleem. Als de spullen op voorraad zijn kunnen wij uw auto gelijk repareren en opnieuw keuren.

APK Ede: wanneer moet ik laten keuren?

Het is bij wet verplicht om ervoor te zorgen dat uw auto in orde is en voldoet aan allerlei eisen als u op de openbare weg rijdt. Het periodiek laten keuren van de auto middels de APK is daarom dan ook een wettelijke verplichting geworden. Wij hebben voor u op een rijtje gezet hoe vaak u moet laten keuren:

Benzine auto's

Diesel of LPG auto's

Overig
Voor overige auto's zoals oldtimers, youngtimers en elektrische auto's adviseren wij u om het RDW te raadplegen.

APK-keuring Ede: waar letten wij op

Tijdens een APK-keuring komen de volgende onderdelen aan bod:

Daarnaast controleren wij nog diverse andere kleine dingen om ervoor te zorgen dat u zeker weet dat uw auto in top staat verkeert!

APK keuring laten doen?

Als u een afspraak wilt maken om uw auto APK te laten keuren of wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, bel ons dan geheel vrijblijvend op 0318 - 510 110.

 

Bekijk onze beoordelingen